ویزا و وقت سفارت استرالیا

یکی از معتبرترین ویزاها در دنیا مربوط به ویزای کشور استرالیا می باشد. اعتبار این پاسپورت بسیار زیاد است، از طرفی کشور استرالیا به دلیل موقعیت های خوبی که برای مهاجران فراهم آورده از جمله شرایط مناسب تحصیلی، کاری و همینطور گردشگری افراد زیادی را به سمت دریافت ویزای این کشور سوق داده است.
اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای ویزای توریستی استرالیا درخواست دهید.

وقت سفارت استرالیا تنها بصورت انلاین انجام میپذیرد.

همچنین با توجه به این قابلیت شما می توانید بدون حضور پیدا کردن در سفارت استرالیا، تمام مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا را پیگیری نمایید.

از طرفی مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا، که به صورت الکترونیکی صادر می شود، بین ۳ تا ۶ ماه و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است. پس از دریافت تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی می تواند به استرالیا سفر کند.

دارندگان ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. سپس پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

انواع ویزاهای استرالیا
۱- ویزای مهاجرت همسر

مناسب برای افرادی است که با شخصی که تابعیت استرالیایی یا که مقیم آنجا است ازدواج کرده متقاضی در صورتی که دو سال با همسرش زندگی کند می تواند اقامت دائم استرالیا را دریافت کند.

۲- ویزای مهاجرت والدین

ویزای والدین برای آن دسته از افراد در نظرگرفته شده است که نیمی از فرزندانشان در استرالیا اقامت دائم یا شهروندی دارند. به طور مثال پدر و مادرهایی که دارای ۴ فرزند هستند باید حداقل ۲ فرزند آنها مقیم کشور استرالیا باشند و اگر ۵ فرزند دارند حداقل باید ۳ فرزند آنها دارای اقامت دائم استرالیا داشته باشند.

۳- ویزای آخرین فرد بازمانده

این ویزا برای افرادی است که تمامی اقوام درجه یک آنها مقیم کشور استرالیا هستند و هیچ فردی را در ایران ندارند.

۴- ویزای دانشجویی

این ویزای برای تمامی افراد جهت تحصیل در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و یا دکتری مجاز است. اما لازمه آن داشتن مدرک زبان IELTS با نمره بالاتر از ۶٫۵ است. و همینطور ارائه مدرکی مبنی بر توانایی ساپورت مالی به مدت ۱۸ ماه در کشور استرالیا است که این مبلغ حدودا نزدیک به ۹۰ میلیون تومان می شود.

۵- مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری

ویزای تجارت مخصوص کسانی است که میخواهند در کشور استرالیا سرمایه گذاری نمایند، که معمولا ۴ سال است و ۲ سال هم تمدید می شود. اگر فرد بتواند پس از گذشت دو سال تجارت موفقیت آمیزی را ارائه دهد به او اقامت دائم توسط کشور استرالیا داده میشود.

۶- ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی

این نوع ویزا برای افرادی است که سفر کوتاه مدت به کشور استرالیا را دارند و قرار نیست مدت زمان طولانی در این کشور اقامت کنند.

۷- ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص

pic503892310001
مدارک اخذ ویزا
سفر به خارج از کشور و آشنایی با فرهنگ و تمدن کشور های دیگر، همواره یکی از بهترین گزینه ها در ایام تعطیلات است، اما سفر به خارج از کشور به همین راحتی ها نیست همواره برای سفر به دیگر کشورها نیاز به اجازه آن کشور برای ورود می باشد که این اجازه از طریق اخذ ویزای آن کشور کسب می گردد . در این میان گردشگری گلچین برترین مجری خدمات اخذ ویزای سراسر دنیا همچون اروپا ، روسیه ، هند ، چین ، سریلانکا و ... میباشد که برای اخذ ویزا نیاز به ارائه مدارکی نیز میباشد . در ادامه به معرفی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا هر کشور میپردازیم .
جستجوی گلچین گشت
ویزا و وقت سفارت انگلیس
در اقدام برای اخذ ویزای انگلستان اولین مرحله انتخاب نوع ویزا میباشد. از آنجا که ویزای انگلستان بر اساس هدف سفر و مدت زمان اقامت انواع متفاوتی دارد، همکاران و مقالات ما، شما را در انتخاب درست نوع ویزا یاری خواهند نمود.
جستجوی گلچین گشت
ویزا و وقت سفارت کانادا
برای سفر به کانادا، تفاوتی ندارد به چه دلیلی قصد سفر دارید به همین دلیل تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک موردنیاز برای ویزا را آماده و ترجمه کنید و با حضور در سفارت کانادا یا آنلاین از طریق وبسایت سفارت کانادا اقدام نمایید.
جستجوی گلچین گشت
ویزا و وقت سفارت آمریکا
هر فردی که قصد ورود به کشور آمریکا را دارد، ابتدا باید برای اخذ وقت سفارت و سپس بزای یک ویزا، یا یک ویزای غیر مهاجرتی برای اقامت موقت یا ویزای مهاجرتی برای اقامت دائم اقدام نماید. که قانون مهاجرت و با توجه به هدفتان از مسافرت تعیین می‌نماید چه نوع ویزایی باید اقدام نمایید.
جستجوی گلچین گشت

Copyright © 2014 golchingasht.com All rights reserved

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت نمایشگاه مجازی