ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر گردشی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.

ویزا توریستی فرانسه
برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی ضروری است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات – به منظور مصاحبه- از طریق سایت اینترنتی انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی مورد نظر را آماده کند و به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش روادید سفارت فرانسه یا از طریق سایت سفارت تهیه کرد.

توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه
مدارک مورد نیاز مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید ( یک اصل و یک فتوکپی از هر کدام) و تحویل بخش روادید بدهید (اصل مدرک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی در پرونده‌ی مربوطه در سفارت می‌ماند)، شامل موارد زیر است :

1: شناسنامه ایرانی

2: گذرنامه

توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.

کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

3: دو قطعه عکس رنگی

توجه : چنان‌چه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید http://www.golchingasht.com/ویزاذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۳۵ در ۴۵ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ۳۲ میلی‌متر.

طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

4: دعوت‌نامه : خانواده یا دوست مقیم فرانسهی شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.

اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در فرانسه یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در فرانسه هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت

5: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.

توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در فرانسه تعیین می‌گردد.

برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

6: برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.

7: برای افرادی که فرزند و یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد : باید دو تا فرم مربوطه یا از روی سایت دریافت. نمایند.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است دریافت روادید هستید یا خیر.

8: بیمه مسافرتی :

متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسهداشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

9: بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه.

pic725413310001
آنچه می بایست قبل از خرید یک بیمه مسافرتی بدانید
مسافران و تجار بسیاری وجود دارند که به طور متعدد سفر می کنند. این مسافرتها ممکن است با انگیزه های متفاوتی صورت پذیرد اما آنچه اهمیت دارد هدف از انجام یک سفر نیست، بلکه راحتی و آسایش مسافران در هر سفر است! ما دراین مقاله هر آنچه که میبایست قبل از خرید یک بیمه مسافرتی بدانید را توضیح میدهیم .
جستجوی گلچین گشت
انواع ویزا شنگن
ویزای[(newstyle)|شنگن|bold|18| red|] را می توانید از تمام کشورهای عضو شنگن اخذ نمایید، اخذ این ویزا بطور کلی این امکان را برای دارنده آن ایجاد می کند تا بتواند در مناطق عضو شینگن آزادانه رفت و آمد داشته باشد .
جستجوی گلچین گشت
وقت سفارت فرانسه
سفر به کشور فرانسه نیازمند دریافت ویزای فرانسه است. برای دریافت ویزای این کشور باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت و مصاحبه ، مدارک خود را به ترتیبی که سفارت فرانسه مشخص کرده، به گردشگری گلچین تحویل دهید.
جستجوی گلچین گشت
وقت سفارت یونان
سفارت یونان در تهران به اطلاع عموم میرساند که از روز اول تیر ماه 1390 هر نوع ویزا برای یونان از طریق یک مرکز درخواست مجوز مشترک توسط VFS Global اداره خواهد شد که همچنین ویزای دیگر کشورهای عضو شنگن را مدیریت می کند.
جستجوی گلچین گشت

Copyright © 2014 golchingasht.com All rights reserved

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت نمایشگاه مجازی