تور افریقا نوروز 99

afrigha981.jpg

اطلاعات تور

نوع تور تعطیلات جامع,
تاریخ اعتبار نوروز 99,
خدمات صبحانه, شام, بیمه مسافرتی, گرفتن ویزا, پرداخت ورودیه ها, راهنما بین شهری, ترانسفر فرودگاهی, صبحانه بوفه, پرواز/بلیط داخلی,
محل اقامت هتل,
حمل و نقل هواپیما,
برنامه سفر
خدمات تور: : صبحانه به صورت بوفه باز در تمام هتلها 2 وعده شام درهتل پارک جنگلی +راهنماي فارسي زبان + ترانسفر فرودگاهي + بليط هواپيمائي قطر یا امارات + اجرای کلیه گشت ها و هماهنگی ترانسفرها در روز های بازدید همراه با ورودیه ها + اخذ ويزاي كشور آفريقاي جنوبي+ ترانسفر هوایی بین شهرهای ژوهانسبورگ وکیپ تان +پرداخت هزینه ویزا وهزینه انگشت نگاری شرکت VFS .

مدارک مورد نیاز : : 2 قطعه عكس رنگي3 x 4 با زمینه سفيد + اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار امضاء شده توسط صاحب گذرنامه + معرفي شغل مسافر در سربرگ محل كار/شركت بصورت ترجمه شده با ذکرتاریخ شروع به کار،،سمت،،میزان حقوق و مدت زمان مرخصی +نامه اشتغال به تحصیل برای دانشجو ها و دانش آموزان + پرینت حساب بانکی 3 ماهه آخر مسافرین به لاتین از بانک + 2 نسخه ترجمه شناسنامه کودکان زیر 18 سال)1نسخه از ترجمه های شناسنامه بایستی به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه رسیده باشد) + حضورمسافر زمان تحویل مدارک به سفارت الزامی میباشد.

ملزومات مورد نیاز مدارک شناسایی,
نوع بلیط بلیط رفت و برگشت,
توضیحات تور با توجه به نوسانات نرخ ارز بر روی سیستم صدور بلیط امکان تغییر نرخ بلیط هواپیما وجود خواهد داشت. لذا خواهشمندیم در صورت تمایل ، با همکاران ما همکاری های لازم را مبذول فرمایید. نرخ نوزاد : 300/سیصد دلار مسئولیت کنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام کننده میباشد. بلیط و تور به صورت غیر قابل بازگشت (nonrefundable ) می باشد.
شروع قیمت ها از 2500دلار,
کشور مقصد آفریقای جنوبی,
شهر مقصد کیپ تاون, سان سیتی, ژوهانسبورگ,
برنامه سفر

خدمات تور: صبحانه به صورت بوفه باز در تمام هتلها 2 وعده شام درهتل پارک جنگلی +راهنماي فارسي زبان + ترانسفر فرودگاهي + بليط هواپيمائي قطر یا امارات + اجرای کلیه گشت ها و هماهنگی ترانسفرها در روز های بازدید همراه با ورودیه ها + اخذ ويزاي كشور آفريقاي جنوبي+ ترانسفر هوایی بین شهرهای ژوهانسبورگ وکیپ تان +پرداخت هزینه ویزا وهزینه انگشت نگاری شرکت VFS .

مدارک مورد نیاز : 2 قطعه عكس رنگي3 x 4 با زمینه سفيد + اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار امضاء شده توسط صاحب گذرنامه + معرفي شغل مسافر در سربرگ محل كار/شركت بصورت ترجمه شده با ذکرتاریخ شروع به کار،،سمت،،میزان حقوق و مدت زمان مرخصی +نامه اشتغال به تحصیل برای دانشجو ها و دانش آموزان + پرینت حساب بانکی 3 ماهه آخر مسافرین به لاتین از بانک + 2 نسخه ترجمه شناسنامه کودکان زیر 18 سال)1نسخه از ترجمه های شناسنامه بایستی به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه رسیده باشد) + حضورمسافر زمان تحویل مدارک به سفارت الزامی میباشد.

Copyright © 2014 golchingasht.com All rights reserved

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت